TEAM Training

TRAUMA EVALUATION AND MANAGEMENT

Eén van de veel voorkomende problemen bij de opvang van vitaal bedreigde patiënten, blijkt de communicatie en samenwerking in teamverband te zijn. De stichtingen ATLS en STNN hebben daarom het initiatief genomen om gezamenlijk een intensieve en kortdurende teamtraining te ontwikkelen, waarin juist deze aspecten aan bod komen.

De 4 uur durende training (b.v 16.00-20.00 uur) wordt gegeven op uw Spoedeisende Hulp afdeling en geleid door een ATLS én een TNCC instructeur. De training wordt vooraf gegaan door een intake, waarbij de samenstelling van uw traumateam(s) in kaart wordt gebracht, alsook uw specifieke oefendoelen worden geïnventariseerd. Na afloop wordt de opvang met de gehele groep geëvalueerd en een gezamenlijke top 3 gedefinieerd van verbeterafspraken op het gebied van logistiek en communicatie, specifiek voor uw ziekenhuis of Spoedeisende Hulp afdeling.

De huidige cursusprijs van deze teamtraining, waarbij maximaal 18 mensen (afhankelijk van de samenstelling van het traumateam) in uw eigen ziekenhuis kunnen worden getraind, bedraagt € 1.600,00 all in, vrij van BTW.

Mocht u belangstelling hebben voor een dergelijke training en/of nadere informatie wensen, dan nodigen wij u uit vrijblijvend contact op te nemen met Monic Bleijenberg, Marketing & Sales ALSG, bereikbaar via 013-5800211 of mbleijenberg@alsg.nl.